El Govern de la Generalitat, conjuntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Diputació, vol reconèixer públicament, un any més, la col·laboració desinteressada de moltes persones de les comarques gironines en el programa Voluntariat per la llengua. Ho farà en el transcurs d'un acte en el marc de la Fira De Tot Cat, adreçat a voluntaris i aprenents, però també a establiments, entitats i associacions col·laboradores de l'àmbit gironí, als dinamitzadors del Consorci i a tothom que fa possible el seu desenvolupament.

El programa Voluntariat per la Llengua pretén facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat amb una parella que destina una part del seu temps a conversa-hi.

L'acte tindrà lloc demà divendres a les vuit del vespre, al Palau Firal i han confirmat l'assistència més de 600 persones. Prèviament a l'acte s'ha organitzat una visita a la Fira i posteriorment se'ls oferirà un refrigeri i l'actuació dels Amics de les Arts.