El títol de campió de Segona i l’ascens directe a Primera està quasi descartat per l’Escala, que vol centrar les forces a prendre la segona posició -promoció- al Bescanó. Abans, però, de deixar marxar el Girona C aquest diumenge (16 h) en el Nou Miramar els nois de Ricard Ferrer tenen la intenció d’aturar-lo i evitar que la distància que hi ha ara de vuit punts s’incrementi. En aquest partit tornarà Adria Serrà després d’un partit sancionat, però el rival, el Girona C, tindrà l’absència per lesió de Pau Ribas, defensa escalenc que es perdrà el retorn a casa.

Els escalencs afrontaran aquest partit després de puntuar al camp del Palafrugell (1-1) en un partit que anaven guanyant 0-1 en el minut 85 amb gol de Pol Compte i que es va tòrcer per un penal.

Galli abandona el Roses

A la zona baixa de Segona, el Marca de l’Ham va caure golejat (4-0) al camp del Caldes de Malavella, rival directe, i ara té quatre punts de coixí. Més complicat ho té el Roses, que ha passat a ser el nou cuer després de cedir contra el líder Girona C (3-1), a qui va tenir contra les cordes fins al minut 70, i de veure com el Palafolls gua­nyava l’Aro. En aquest enfrontament ja no hi era el davanter Gianfranco Galli, que ha fitxat per l’Empuriabrava-Castelló, de Tercera Catalana, i van gaudir de minuts en el tram final els juvenils Vicenç Lloret i Jaume Campmol.