La lliga de Primera Divisió donarà el tret de sortida aquest cap de setmana amb doble representació altempordanesa: el defensa riumossenc David Juncà s’estrenarà amb l’Eibar al camp del Deportivo de la Corunya (divendres, 22 h) mentre que el debut del defensa figuerenc Zou Feddal amb la samarreta de l’Alabès serà en el terreny de l’Atlètic de Madrid (diumenge, 22.15 h).

A Segona Divisió A, el Nàstic de Tarragona de l’avinyonenc Gerard Valentín farà la posada en escena davant el Lugo (diumenge, 19 h) i qui sap si també el figuerenc Kilian Grant podria gaudir de minuts amb l’Osca al camp de l’Alcorcón (dissabte, 19 h). Kilian ha deixat el Saragossa B aquest estiu, però en un primer moment és previst que jugui en el filial de l’Osca, l’Almudévar, de Tercera Divisió.

Coto canvia d’equip a Xipre

En el grup III de Segona B, l’Ebro de Saragossa, amb el vilafantenc Enric Maureta a la plantilla, debutarà al camp del Sabadell (diumenge, 17 h). Pel que fa als jugadors de l’Alt Empordà que viuen a l’estranger, el figuerenc Carles Coto s’estrenarà amb el Doxa aquest dissabte després de deixar l’Ethnikos Achna, de Xipre mateix. D’altra banda, per a més endavant està prevista l’estrena del darniuenc Alan Baró a la lliga australiana, amb el Melbourne Victory, el 7 d’octubre contra el Brisbane Roar.