L’equip sènior masculí d’hoquei patins del Red Tortuga Jonquerenc es jugarà l’ascens a Primera Catalana en un últim partit d’infart. Els nois que entrena Marc Comalat i Koke del Campo es troben en zona d’ascens i aquest dissabte (19.45 hores) rebran la visita d’un dels seus rivals directes en la pugna, el Masies de Voltregà. Els verd-i-blancs, que vénen llançats després d’obtenir 13 triomfs i només una derrota a la segona volta, seran equip de Primera Catalana si empaten o guanyen davant els osonencs. El triomf els donaria, a més, el títol de campió -en cas d’empat, haurien d’esperar una ensopegada de l’Andorra, l’altre equip que busca el premi anhelat -només hi ha dues places en joc. El conjunt fronterer confia que el seu pavelló es converteixi en una caldera, tal com ha passat en anteriors partits, com el duel davant els andorrans.

Castañé, per substituir Xapi

Després d’establir l’equip sènior femení A a Primera Catalana, l’objectiu del club jonquerenc és col·locar els nois a la mateixa categoria. Per aquest motiu, el sènior es va reforçar a consciència aquesta temporada per assolir l’ascens i van arribar jugadors de nivell com el porter Gerard Parrillas, Marc Armero, Àlex Díaz o Xapi Casaponsa, baixa en els darrers partits per motius laborals. Per suplir aquesta absència, el Jonquerenc ha fitxat Joan Castañé, ex del Girona, SHUM i amb experiència a les primeres categories estatals.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.