Dissabte passat el Middlesbrough del figuerenc Damià Abella es va convertir en nou equip de la Premier League, després d’empatar (1-1) a casa contra el Brighton, el seu perseguidor, amb qui estava empatat a punts. A l’equip que entrena Aitor Karanka li valia tant una victòria com un empat, i amb el punt aconseguit el Boro ha acabat la Championsip a la segona posició i retornant a la primera divisió anglesa set anys després.

L’altempordanès Abella, però, ha passat completament desapercebut aquesta temporada, en què no ha disputat cap minut. De fet, l’últim partit que va jugar amb la samarreta del primer equip va ser al setembre del 2014, quan es va lesionar de gravetat en trencar-se els lligaments encreuats del genoll. Al lateral només se’l va tornar a veure durant un partit amb l’equip sub-21 el passat mes de gener, ja que segons explica el jugador, fa tres mesos el van haver de tornar a operar per quarta vegada des que es va lesionar. “Estic molt content per l’ascens; tinc ganes de tornar i airejar una mica el cap una colla de mesos, i tot es redirigeixi de mica en mica”, explica l’exblaugrana.

Fora dels terrenys de joc, el figuerenc segueix imputat en el ‘cas Osasuna’ per la suposada compra d’un partit entre el club navarrès i l’Espanyol l’any 2014.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.