A les cares conegudes de la zona perillosa de Tercera Catalana com Fortià, Garriguella, Cistella, Cabanes o Viladamat, s’hi afegiran a les pròximes setmanes si no hi ha una reacció el Sant Pere Pescador i l’Agullana. El conjunt que entrena Pepe Mesas acumula set derrotes consecutives, però gràcies a una notable primera volta encara té nou punts de coixí respecte a la zona de descens. Els alberencs van meravellar ara fa un any quan es van quedar a només un gol de l’ascens a Segona Catalana, després d’una promoció fallida amb el Blanes, i ara estan topant contra l’altra cara de la moneda.

La situació s’agreuja encara més per a l’Agullana després que la setmana passada la Jonquera, de Primera Catalana, se li emportés el pitxitxi, Javi Amigo. A més, en els darrers mesos han desfilat Manel Camacho (Ripoll) i Juanito Vidal (Banyoles). Davant el poc fons d’armari que li ha quedat, Mesas va fer debutar dissabte passat al camp del Viladamat l’extrem Sergi Soler, procedent del Ripoll.

Quatre anys a la banqueta

L’Agullana encara s’ha de veure les cares amb rivals de dalt com Marca de l’Ham, Roses i Borrassà i la pròxima temporada haurà de buscar un nou entrenador. Pepe Mesas, fitxat l’estiu del 2012, considera que ha tancat un cicle:“Al final de la temporada plegaré, crec que he acabat una etapa; hi he viscut quatre anys esplèndids amb els jugadors i amb la junta directiva”, expressa l’extècnic de l’Esplais, Navata, Bàscara i Atlètic Bisbalenc.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.