El Getafe va sumar la seva tercera victòria consecutiva en superar per 2 a 1 l'Espanyol, que va patir el bon futbol del millor Pedro León del curs, després de marcar un golàs i signar una actuació brillant amb la qual el seu equip es consolidava a la zona mitjana de la classificació.

Pedro León va encadenar una actuació excel·lent. Ho va aconseguir perquè el seu gol va merèixer pagar l'entrada d'un partit en el qual els dos equips es jugaven allunyar-se del descens i assentar-se en la comoditat de la zona tranquil·la de la taula. El gol de Pedro León, el primer i de l'empat del Getafe, va ser molt bo. La seva rematada, col·locada al costat del pal esquerre de la porteria de Pau López, va ser imparable.

Tot i aquest gol, l'Espanyol s'havia avançat en el marcador. Hernán Pérez, que va aprofitar una gran assistència de Marco Asensio, va situar el 0-1 per als catalans. Va ser immerescut, perquè el conjunt local va dominar en tot moment. No obstant això, el Getafe va marxar al descans amb avantatge al marcador. Una jugada iniciada per Pedro León i que va passar per Álvaro i Damián Suárez, va acabar a la xarxa després d'una rematada precisa de Pablo Sarabia. Era el 2-1.

La tranquil·litat del resultat va relaxar el Getafe a la segona part. L'Espanyol va agafar el control del partit, que no obstant això, tret d'una falta perillosa llançada per Salva Sevilla, una rematada d'Enzo Roco i una altra de Felipe Caicedo, amb prou feines va inquietar l'equip entrenat per Escribá. Moi Gómez, amb un gol ja al temps de descompte, quan el Getafe patia l'assetjament de l'Espanyol, va sentenciar el partit.

El Getafe va sumar la seva tercera victòria consecutiva després de 836 dies sense aconseguir una ratxa així que, ja de pas, el col·loca en una zona molt còmoda, deu punts per damunt del descens. Per la seva part, amb la derrota, l'Espanyol suma sis partits consecutius sense vèncer, entre Lliga i Copa, i queda cinc punts per sobre de la zona de descens.