La tranquil·litat ha planat aquest estiu en bona part dels clubs altempordanesos a l’hora de confiar en un entrenador. Només sis de les vint entitats de la demarcació que hi ha, entre Tercera Divisió i Tercera Catalana, han optat per un canvi, però en pràcticament tots els casos s’ha produït perquè el tècnic predecessor havia anunciat la seva marxa per voluntat pròpia. És el cas, per exemple, del Peralada i la Jonquera, on Arnau Sala i Axel Vizuete han ocupat les vacants deixades per Nacho Castro i Xavi Agustí, respectivament. Figueres i l’Escala han renovat els tècnics, així com el Vilamalla i el Base Roses, representants altempordanesos de Segona Catalana.

A una categoria inferior, Tercera Catalana, els nouvinguts han mantingut la confiança (el descendit Roses i els ascendits Bàscara, Garriguella i Fortià) i només s’han retocat quatre banquetes: Vasile Dragomir va a l’Esplais, Jordi Borix al Llançà, Txema Ortega al Marca de l’Ham i Pere Carreras al Viladamat.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.