Futbol

Calma a les banquetes regionals

Sis dels vint clubs altempordanesos d'entre Tercera Divisió i Tercera Catalana canvien l'entrenador

23.07.2015 | 17:55
Els tècnics locals des de 3a Divisió a 3a Catalana

La tranquil·litat ha planat aquest estiu en bona part dels clubs altempordanesos a l´hora de confiar en un entrenador. Només sis de les vint entitats de la demarcació que hi ha, entre Tercera Divisió i Tercera Catalana, han optat per un canvi, però en pràcticament tots els casos s´ha produït perquè el tècnic predecessor havia anunciat la seva marxa per voluntat pròpia. És el cas, per exemple, del Peralada i la Jonquera, on Arnau Sala i Axel Vizuete han ocupat les vacants deixades per Nacho Castro i Xavi Agustí, respectivament. Figueres i l´Escala han renovat els tècnics, així com el Vilamalla i el Base Roses, representants altempordanesos de Segona Catalana.

A una categoria inferior, Tercera Catalana, els nouvinguts han mantingut la confiança (el descendit Roses i els ascendits Bàscara, Garriguella i Fortià) i només s´han retocat quatre banquetes: Vasile Dragomir va a l´Esplais, Jordi Borix al Llançà, Txema Ortega al Marca de l´Ham i Pere Carreras al Viladamat.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema