L'Olot s'ha quedat sense el seu home-gol. Carlos Martínez ha posat el punt i final a tres temporades al club de la Garrotxa per convertir-se en nou jugador del Vila-real B. Al davanter català, que la setmana vinent ja posarà rumb cap a la Plana, encara li quedava un any més de contracte però finalment l'entesa entre totes les parts implicades ha permès que l'operació s'hagi tancat amb èxit. L'atacant, autor de 57 gols durant aquests tres cursos, marxa molt «agraït» a l'Olot i també «il·lusionat» per aquesta nova etapa que és a punt d'encetar.

«Surto d'un club que m'ha tractat molt bé i en el qual m'he sentit molt a gust. Però una opció com aquesta és difícil de refusar. Cada dia no et ve a buscar un club professional com el Vila-real», declarava ahir un Carlos Martínez que deia haver tingut «moltes ofertes» aquest estiu per canviar d'aires i que, finalment, s'ha decantat per seguir a la Segona Divisió B, sempre tenint un ull cap al primer equip. «És complicadíssim arribar-hi, és obvi. Ara bé, és una possibilitat i també una motivació extra. Tindré l'oportunitat de viure de prop el futbol professional i això ho volia aprofitar».

La marxa del davanter rumb cap a Vila-real aportarà uns certs ingressos per a l'Olot, que també podria rebre diners si finalment David Corominas acaba marxant al futbol japonès. Un dels altres jugadors de la primera plantilla que és a punt de canviar d'aires és Musa Bandeh, que és a prop de signar pel Gimnàstic de Tarragona, de la Segona Divisió A.