El Girona continua entre els millors de Segona Divisió gràcies a un treballat triomf a Montilivi en un partit que ha acabat amb només deu jugadors, per l'expulsió de Migue, i on un penal aturat per Dani Mallo ha resultat clau. Davant l'afició més nombrosa d'aquesta temporada, gairebé 8.000 espectadors, l'equip de Rubi ha sabut capgirar el ràpid gol de Borja, minut 13, per arribar al descans guanyant per 2-1 gràcies a Felipe Sanchón (35') i Acuña (39').

En aquest primer temps, el Girona liderat per un bon Jandro podria haver marcat més gols però el porter aragonès Luís García ha estat el millor de l'equip que entrena el veterà Jorge d'Alessandro. A la segona meitat, l'Osca ha estat buscant l'empat sense gaire convicció fins que l'expulsió de Migue, ha vist la segona groga per un penal sobre Nacho Novo, ha canviat el partit. Mallo ha aturat el llançament de Camacho, però amb un més els aragonesos han intentat a la desesperada fer el 2-2. No ho han aconseguit. Diego, Pacheco, Juan Carlos, Nuñez, un cop de cap en pròpia porta de David Garcia... La falta d'encert dels jugadors de l'Osca i algunes bones mans de Dani Mallo han evitat l'empat i el Girona ja ha arribat als 48 punts.