20-D

Xuclà: "Demano el vot per preservar la nostra dignitat"

El cap de llista de Democràcia i Llibertat per Girona assegura que una victòria del sobiranisme reforça la figura del president Mas

18.12.2015 | 18:26

El cap de llista de Democràcia i Llibertat per Girona, Jordi Xuclà, ha demanat el vot perquè assegura que tenen l'objectiu de preservar la dignitat i defensar els catalans dels continus atacs de les forces espanyolistes. Des del Far de Sant Sebastià i acompanyat de l'alcalde de Girona i president de l'AMI, Carles Puigdemont, i del president de la Diputaci??, Pere Vila, el cap de llista ha assegurat també que una victòria del sobiranisme reforça el procés a nivell internacional i també la figura del president Mas. Seria apoteòsic que diumenge arribem al nostre objectiu que és la plena sobirania però, per aconseguir-ho, encara hem de culminar el cim, ha dit.


El cap de llista de Democràcia i Llibertat, ha escollit el Far de Sant Sebastià per posar punt i final a la campanya electoral. Des d'allà, ha remarcat la importància de la participació en les eleccions de diumenge perquà, segons ha reflexionat, en l'horitzó de l'estat independent cada vot serà comptat en el sentit de reforçar el procés o de debilitar-lo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent
Enllaços recomanats: Premis cinema