Garrigās

El Fast de Garrigās aposta per les companyies professionals

Oferirā 9 espectacles del 25 de juny al 23 de juliol, al Mas Gironí, en la seva quarta ediciķ

16.06.2016 | 10:34
Espai Dual inaugura el Festival

Del 25 de juny al 23 de juliol torna el Fast al mas Gironí de Garrigàs. Aquest any s'arriba a la quarta edició amb una aposta per les companyies professionals tant de la comarca com d'arreu de Catalunya, una prova de que el Festival creix, però no perd l'objectiu que es va marcar en el seu moment: oferir un espai a les arts escèniques en una època de l'any no gens favorable per a la gent que fa del teatre el seu mitjà de vida.

Hi actuaran, entre d'altres, Josep Julien, The Feliuettes, Projecte Longànime, La Bèstia Peluda i Taller de Teatre. En total 9 espectacles dels que podeu trobar tota la programació a la pàgina web del FAST.

La festa inaugural serà el 25 de juny i anirà a càrrec de la companyia Espai Dual amb el seu espectacle 'Be Good is', on tres personatges apareixen de llocs diferents portant l´harmonia, l´expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l´espai oníric apareix, la música transforma el moviment... i ningú entén res. L´equilibri no es manté, un està sota el jou de l´altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l´espai.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaįos recomanats: Premis cinema