Mechu Lopez-Bravo ha estat la guanyadora de la convocatòria oberta per a artistes locals, Km 0, organitzada pel Festva Ingràvid. El premi, dotat amb 1.000 € en concepte d'honoraris i producció d'una peça a l'artista argentina resident a Girona, a estat concedit per un jurat integrat per David Santaeulària (comissari independent), Ester Baulida (artista visual i docent), Roc Parés i Burguès (artista visual i docent), Manel Bayo (artista visual i docent), Kenneth Russo (artista visual i docent) i, amb veu però sense vot, Esther Pujol i Rafael Camps, codirectors d'Ingràvid.

López-Bravo ha presentat a l'Ingràvid 2015 la seva instal·lació '[La caixa de Pandora]' Democràcia o jocs d'interessos, una escultura de petit format feta amb metacrilat transparent. La caixa de pandora es una urna per a votar, acció que esdevé un símbol de la democràcia. Convida a la participació dels visitants a depositar el seu vot. En les paperetes cada persona posa la seva definició de democràcia.

Tanmateix aquest jurat vol fer palès que han quedat finalistes els artistes Ivan Morales, Montserrat Rodríguez i Victor Colomer. El Jurat ha valorat el caràcter obert i participatiu del treball de Mechu López-Bravo així com la capacitat de desenvolupar una proposta que, des de la simplicitat estètica, proposa reflexions ètiques atentes al context geopolític contemporani.