Carlos Romero és un exemple d´on el talent i la constància, l´esforç i la il·lusió et poden portar. Des de la seva sortida del Real Conservatorio Profesional de Danza Mariemma de Madrid, el passat any 2014, ha trepitjat escenaris de mig món i el proper mes de setembre veurà complert "el somni de qualsevol ballarí", confessa: "formar part del Ballet Nacional de Espanya".

Romero que ja havia fet anteriorment una petita incursió en aquesta companyia, ha acumulat experiències al costat de grans referents com Antonio Canales o el gran mestre Rubén Olmo, aconseguint ara, amb només 20 anys, convertir-se en el ballarí més jove del BNE, un objectiu que es va marcar des que va començar a ballar i pel que seguirà lluitant. "Tinc la intenció de millorar dia a dia i poder formar-ne part moltíssims anys, mai es deixa d´aprendre i millorar i molt menys de somiar. Si un dia deixéssim de fer-ho, seria molt avorrit".

El ballarí figuerenc ha realitzat, durant els darrers mesos, gires por diferents països com ara Xina, Alemanya, Grècia, Itàlia amb algunes de les companyies més prestigioses, com són el Ballet Teatro Rafael Aguilar i la Compañía de Danza Aída Gómez en les quals, actualment, segueix treballant fins a la seva incorporació al Ballet Nacional. "Aquesta companyia representa tota una vida de Dansa Espanyola i de la seva riquesa, des de les seves arrels, així que formar part de tot això és un orgull". A partir del mes de setembre, la seva principal tasca serà assajar i aprendre´s tot el repertori de coreografies que estan en aquest moment en funcionament dins el BNE i que es porten a totes les gires, per després poder complir ja amb el calendari de dates que la companyia té per fer rodar els seus espectacles.

Romero se sent molt satisfet per tot això i també perquè, després de mesos d´absència actuant molt lluny de casa, aquest estiu prepara una petita gira per la seva terra, l´Alt Empordà, on oferirà diferents funcions per algunes ciutats i pobles de la comarca amb la companyia que va fundar juntament amb el seu germà, el Ballet Español SC, amb només 19 anys.