Els Pressupostos Participatius de Vilafant estan a punt de donar el tret de sortida. Cada persona podrà votar tres propostes des de l'1 al 15 de juny, i s'executaran aquells que hagin tingut més puntuació. D'aquesta manera, la ciutadania podrà decidir en què invertir 80.000 euros del capital d'inversions del pressupost municipal dels anys 2018 i 2019.

Inicialment es van presentar 56 propostes i, d'aquestes, n'han quedat nou de finalistes, que són un carril de passeig i de bici que uneixi Vilafant i Santa Llogaia, l'arranjament del carrer de l'Orient i el de Sant Cebrià, un nou aparcament a l'Ajuntament, la reforma del parc de l'Era, la incorporació d'elements de gimnàstica al nucli antic, la pista poliesportiva de sorra al costat del nou pavelló, la millora dels equips de ràdio Vilafant i l'equipació del nou espai jove.

L'alcaldia anima a tots els empadronats i majors de 16 anys a participar, i recorda que la votació es pot fer per a través del web de l'Ajuntament, o físicament en punts habilitats a l'’Ajuntament, al Centre Cívic de les Forques i al Centre Cívic de Les Mèlies.