El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha reclamat, aquest divendres, 20 d'abril, a Figueres, que el Ministeri de Foment compleixi amb els seus compromisos i acabi el desdoblament de l'N-II a les comarques gironines. Font ha valorat molt positivament els cinc anys de restriccions de camions de gran tonatge per la carretera nacional, però ha recordat que era una mesura provisional.

A tall d'exemple, ha dit que la Generalitat és "molt previsora" i, per aquesta raó, a les obres de vial sud de la C-260, a l'entrada de Figueres, s'ha fet més gran el calaix que discorre per sota del Cinturó de Ronda per tal que l'Estat pugui executar el desdoblament d'aquest tram de l'N-II "demà mateix si volen".

Aquest vial, precisament, és el darrer tram que falta per donar per finalitzades les obres de desdoblament d'aquesta carretera que connecta amb Roses. Font ha dit que en les properes tres o quatre setmanes s'obrirà al trànsit aquest punt. Els treballs, que es van iniciar a principis de 2016, han suposat una inversió de 9,3 MEUR als quals s'han de sumar els més de 8 MEUR que es va invertir en les expropiacions de cases i finques de l'entorn.