L'Ajuntament de Figueres ha obert el procés per a l'atorgament d'un estand a l'Embarraca't 2018 de les Fires i Festes de la Santa Creu. Les bases d'enguany continuen la línia iniciada l’any passat, en què es valora principalment que les entitats adjudicatàries inverteixin els ingressos a projectes socials a la ciutat. El termini de presentació finalitza el 15 de novembre

El nombre màxim d’estands que distribuirà l’Ajuntament serà de catorze. Les entitats que vulguin optar a l’adjudicació hauran de ser associacions sense ànim de lucre inscrites al Registre Municipal d’Entitats ciutadanes, i hauran de presentar un projecte detallat amb el destí dels fons econòmics ingressats, que s’hauran de dedicar íntegrament a finançar iniciatives socials en benefici de la ciutat i de la seva gent.

També caldrà que les entitats estiguin al dia de les seves obligacions tributàries i no tributàries amb l’Ajuntament de Figueres. Així mateix, cal que hagin presentat, amb anterioritat a la sol·licitud per obtenir un estand, tota la documentació establerta a l’article 183 del Reglament Orgànic Municipal.