Aquest dimecres 5 d’abril, l’Ajuntament de Vilafant presenta una aplicació per a la gestió d’incidències a la via pública que permetrà als veïns comunicar de manera ràpida i directa qualsevol anomalia detectada de qualsevol indret del municipi.

L'ajuntament de Vilafant, presentarà en societat l'aplicació per dispositiu mòbils “Línia verda”. Es tracta d'una aplicació gratuïta, per Android i iOS, amb la que els veïns podran participar en la gestió d'incidències a la via pública, notificant qualsevol anomalia que es detecti en l'equipament urbà o carrer del municipi.

Dimecres, 5 d'abril a les 18?h, al Casal d'Avis del Nucli Antic de Vilafant, tècnics municipals, regidors i responsables de l'aplicació presentaran i instruiran en l'ús de l'aplicació “Línia verda”.

Una vegada descarregada, quan l'usuari detecti alguna anomalia, tot seguint uns passos molt senzills, podrà fotografiar i geolocalitzar l'incident. La comunicació arribarà directament al responsable municipal de l'àrea corresponent i en aquell moment s'iniciaran les accions pertinents.

Les comunicacions són anònimes, i mentre es fan les gestions l'usuari rebrà una notificació informant de l'estat de la incidència.

L'Ajuntament de Vilafant recomana i vol animar que el major número de veïns es descarregui l'aplicació, ja que també es disposarà d'informació municipal de Vilafant com ara notícies, alertes i avisos importants, que arribaran a l'usuari com a comunicacions directes.