Roses

Xarxes socials, aparadorisme i subvencions centraran els Tallers de Comerç de Roses

Les inscripcions són gratuïtes i les activitats es fan a Ca l'Anita i a la seu de Promoció Econòmica

13.10.2016 | 16:26

L´Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Roses desenvoluparà al llarg dels mesos d´octubre i novembre un bloc formatiu de tallers destinats a sector comercial, on es tractaran temàtiques relacionades amb màrqueting a les xarxes socials, aparadorisme i subvencions. Les inscripcions són gratuïtes i es poden tramitar ja a través del telèfon 972 152 521, o bé per correu electrònic.

La primera de les activitats tindrà lloc dilluns 24 d´octubre, de 9 a 13 h, i centrarà la seva atenció en les pràctiques de màrqueting adaptades a les xarxes socials i com millorar la presència digital d´empreses i comerços. El 14 de novembre, també de 9 a 13, el taller d´aparadorisme «Especial Nadal» mostrarà tècniques, materials i idees per decorar i impregnar d´ambient nadalenc els establiments. Ambdues activitats tindran lloc a Ca l´Anita.

Per últim, el 28 de novembre, a les 20 h, tindrà a la sala de formació de l´Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament, una sessió informativa sobre el Servei del Butlletí Local de Subvencions de l´Ajuntament, eina que permetrà estar al dia de totes les subvencions a què es poden optar. Aquesta presentació estarà dirigida, a més dels professionals del sector comerç, a resta d´empresariat i associacionisme de la població.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema