L'Oficina de Turisme de Sant Pere Pescador és el punt de sortida de l'Itinerari Natural. Podeu passejar a peu o bé en bicicleta, i aquesta és una forma tranquil·la de descobrir el municipi. La ruta ofereix una gran varietat de camins i senders que transcorren per recorreguts rurals i per camps agrícoles, que voregen zones del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i el riu Fluvià fins a la seva desembocadura. L'itinerari és idoni per a l'observació d'aus i altres espècies. Es pot fer caminant i en bicicleta, i disposa de miradors on aturar-se a descansar, gaudir del paisatge i fer fotografies, és imprescindible.

A l'Oficina de Turisme, us proposen excursions en caiac, amb les quals descobrireu indrets insòlits del riu Fluvià. L'Ornithocaiac us revelarà la flora i la fauna autòctones enmig d'un entorn natural protegit.

Durant el dia, podeu gaudir de les visites guiades gratuïtes, tant pel poble de Sant Pere Pescador com per l'Itinerari Natural. També podeu participar en classes de zumba, a la platja, i passejar pels mercats del nucli antic.

A les nits d'estiu, a Sant Pere Pescador s'organitzen concerts, balls, audicions de sardanes, animacions infantils, havaneres i cinema a la fresca. Aquest mes d'agost, destaquen les actuacions de Les Anxovetes, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, El Pot Petit i la Selva Jazz Band, entre altres.

Els dissabtes al vespre, l'Església de Sant Pere acull el tradicional Festival de Música; a la platja de Can Sopa, es projecten sessions de cinema, i amb les Passejades Teatrals tota la família descobrirà, a través de diferents relats el Sant Pere més autèntic.