La Jonquera

Gran Jonquera se suma a la campanya del Banc de Sang

L'autobús del Banc de Sang i de Teixits de Catalunya va fer parada a Gran Jonquera Outlet & Shopping per ampliar les reserves durant l'estiu

18.07.2016 | 17:45
L´autobús del Banc de Sang

El passat 16 de juliol l´autobús del Banc de Sang i de Teixits de Catalunya va fer parada a Gran Jonquera Outlet & Shopping. Aquesta campanya al centre comercial va suposar la primera col·laboració d´ambdues entitats per ampliar les reserves de sang, en aquesta ocasió, durant l´estiu. Els resultats van ser els esperats i és per aquest motiu que es preveu repetir l´experiència quan les condicions d´afluències i necessitats tornin a coincidir.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha organitzat per aquest estiu més de 700 campanyes arreu del territori català, amb la finalitat d´aconseguir 50.000 donants. La major part de les donacions s´utilitzen per accidents de trànsit, persones amb malalties cròniques i tractaments de càncer. Si bé les necessitats dels hospitals no han augmentat, les donacions a l´estiu es veuen reduïdes en un 30% degut als canvis d´hàbit dels donants. És per aquest motiu que des del Banc de Sang s´han previst unes 70 campanyes a les comarques gironines especialment en els llocs de més afluència turística.

"Aquest estiu, fes #amicspersempre" és l´essència de la campanya que ha llançat el Banc de Sang per incrementar les donacions i per animar tothom que pugui a donar sang durant les vacances. Cinc il·lustradors han dissenyat tatuatges per als donants de sang inspirant-se en cançons populars i en vivències de pacients. ´All you need is Blood´ és el claim que el Centre Comercial Gran Jonquera va utilitzar per publicitar la recol·lecta.

A més de les calcomanies, Gran Jonquera va oferir una bossa a tots els donants que van visitar l´autobús el darrer cap de setmana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema