Vilamalla

Vilamalla millorarà el drenatge per evitar més inundacions

L´Ajuntament invertirà més de 122.000 € en unes obres de la zona del cementiri municipal

20.06.2016 | 17:50

L´Ajuntament de Vilamalla ha aprovat el projecte de drenatge de la zona del cementiri, amb un pressupost que puja a 122.516 €. Vilamalla ha patit nombrosos antecedents d´aiguats i inundacions, concentrades bàsicament al nucli antic, a la zona limitada pels carrers de Borrassà, carrer de Siurana, plaça de la Font, carrer de Garrigàs, carrer de Palau, i la zona anteriorment ocupada per la llera de la riera.

L´estudi hidrològic i hidràulic dels problemes d´inundabilitat del nucli antic proposa construir dos grans col·lectors interceptors d´aquest escorrentiu que conflueix cap el nucli urbà, el col·lector oest i el col·lector sud-est i una tercera obra d´intercepció connectada amb un rec natural situat al costat del cementiri.

Condicionament de la llera

Aquesta actuació és concentra en la construcció d´un canal interceptor situat al marge sud de la carretera GIV-6229 que reculli les aportacions de l´escorrentiu d´aquesta zona i que les condueixi fins una nova obra de fàbrica en substitució de l´existent que connectarà amb el rec natural situat al costat del cementiri municipal. Per complementar aquestes obres, es farà el condicionament de la llera del rec receptor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema