L'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l'Escala ha propiciat aquest matí una reunió entre representants dels sectors nàutic-esportiu i d'allotjament amb l'objectiu de potenciar les relacions empresarials i crear sinergies que potenciïn els diferents sectors.

La reunió s'ha celebrat al Club Nàutic l'Escala i ha permès que els empresaris del sector nàutic expliquin als de l'allotjament quines són les seves activitats per tal que puguin oferir-les als seus clients i a l'inversa. La intenció és que aquesta xarxa de contactes es vagi ampliant, de manera que uns empresaris i els altres puguin col·laborar activament i generar així un millor servei i una major activitat econòmica.

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha remarcat la voluntat municipal de continuar fent trobades d'aquest tipus amb diferents sectors. "És una bona iniciativa, que sorgeix arrel d'una proposta del Club Nàutic, i que ens ha de portar a generar noves reunions de les quals sorgeixi una oferta encara més estructurada i que mostri el gran potencial que té el nostre municipi", argumenta Puga.