L´Ajuntament de Castelló d´Empúries s´ha posat a treballar amb la vista posada a la temporada d´estiu del 2016. Després d´un període d´inactivitat pel que fa als serveis a la platja d´Empuriabrava, l´equip de govern que aquest mes de juny va prendre possessió s´ha proposat treballar amb temps per tenir-ho tot a punt i en breu vol treure a concurs la gestió dels edificis que hi ha al passeig marítim d´Empuriabrava perquè els usuaris de la platja i vianants puguin tenir una oferta més àmplia.

Aquests dies han començat els enderrocs de les construccions afegides als edificis originals, un dels quals havia acollit la discoteca Passarel·la, que va haver de reobrir en un altre espai d´Empuriabrava. "Es refaran les façanes, es netejarà tot l´interior i es deixarà el màxim de net per als que vulguin concursar", explica el regidor d´Urbanisme de l´Ajuntament castelloní, José Manuel Gallego (Plataforma Cívica). En una segona fase, repassaran el teulat dels edificis i construiran una entrada al complex des del propi passeig.

En el darrer ple de l´any, previst pel proper dia 23 de desembre, es donarà el tret de sortida al concurs. "A partir d´aquí, s´han de publicar les bases i la gent podrà presentar les seves ofertes", explica Gallego, el qual calcula que tot plegat s´allargarà fins a la segona quinzena del proper mes de gener. El consistori ja va deixar clar des d´un primer moment que hi havia usos restringits per a aquests locals, ja que, per exemple, no s´hi pot fer oci nocturn -totes les activitats han de ser de dia, responent a la reglamentació oficial.