Des del passat 8 de juliol, en què la Guàrdia Urbana de Figueres va realitzar un operatiu conjunt amb les empreses de llum, aigua i gas contra les ocupacions il·legals a l´edifici del carrer Albera, els ocupants de quatre d´aquests pisos, han abandonat l´edifici, segons ha informat l'Ajuntament.

?Durant aquests nou dies, s´ha seguit amb la presència policial exterior i de seguretat privada dins l´edifici, que ha permès detectar intents alternatius de connexió a la xarxa elèctrica i d´aigua.

?El Tinent d´Alcalde i regidor de seguretat ciutadana i habitatge, Pere Caselles remarca la importància que aquest sistema contra ocupacions il·legals que s´ha començat a implantar funcioni i doni resultats immediats. "Això ens permetrà aplicar-ho amb seguretat, a la resta d´edificis amb pisos ocupats."

?L´Alcaldessa, Marta Felip, es mostra satisfeta dels resultats d´aquest model d´actuacions que combinen els operatius de seguretat amb el diàleg. "Escoltant els veïns i buscant una solució conjunta, s´aconsegueix complicitat amb la Guàrdia Urbana i més efectivitat en la resolució d´aquests conflictes."