Campanya d'estiu

Roses Comerç farà un estudi per millorar el servei als turistes

A través del servei d´informadors turístics a peu de carrer l´entitat recollirà l´opinió dels visitants

08.07.2015 | 10:59
Dos informadors de Roses Comerç.

A banda de donar informació als visitants sobre l´oferta comercial i turística que hi ha al municipi de Roses i el seu entorn i de les activitats que s´hi poden fer, aquesta temporda el els informadors turístics a peu de carrer de Roses Comerç també recolliran les impressions dels turistes amb l´objectiu de fer un estudi per tal de millorar el servei.

El servei d´informadors turístics a peu de carrer, s´ha posat en marxa aquest mes de juliol i s´allargarà fins a finals d´agost. La plantilla està formada per dues persones que recorren Roses atenent els visitants en català, castellà, francès i anglès. Els informadors duran una tableta on recolliran les impressions, mancances i les queixes que els facin arribar els visitants per tal que es puguin solucionar el més ràpid possible. I a final de temporada es durà a terme un estudi amb l´objectiu de millorar el servei.

Aquesta actuació s´emmarca en "la voluntat de l´entitat d´anar millorant l´atenció als visitants i el servei que se´ls hi ofereix en la línia del camí de l´excel.lència ", segons ha destacat Miquel Gotanegra, president de Roses Comerç.

El servei d´informadors turístics a peu de carrer de Roses Comerç es complementa amb el Punt d´informació de l´Estació Nàutica Roses- Cap de Creus que es va obrir el passat 19 de juny on es recullen dades dels visitants per conèixer amb detall el perfil dels turistes i potenciar la promoció.

El Punt d´informació, que estarà obert fins el 13 de setembre, està atès per dues persones que ofereixen atenció en anglès, francès, català i castellà. L´objectiu és facilitar informació del municipi de Roses i del seu entorn, dels associats de l´Estació Nàutica i de Roses Comerç, i comercialitzar els tiquets dels productes i activitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema