Previsió

Les temperatures tornaran a superar els 40 graus aquest dilluns i dimarts a zones de l'interior

Avui els valors se situaran entre 36 i 41 graus sobretot a les comarques gironines i demà oscil·laran entre els 37 i 42 a la Depressió Central Central

06.07.2015 | 12:58

Les temperatures tornaran a superar els 40 graus aquest dilluns i dimarts a zones de l'interior. Segons ha indicat el Servei Meteorològic, durant aquests dos dies es podran repetir valors caniculars de 42 graus com els que van tenir aquest diumenge a Navata o fins i tot els 43 que van assolir Banyoles o Anglès. Per aquest dilluns, es preveu que els termòmetres se situaran entre els 36 i 41 graus i els valors més alts es registraran a les comarques gironines, mentre que aquest dimarts les temperatures tocaran sostre ja que poden pujar encara un o dos graus més i oscil·laran entre els 37 i 42 graus sobretot a Ponent i Comarques Centrals.

Segons el Servei Meteorològic els 43 graus de Banyoles o d'Anglès que es van assolir aquest diumenge i que es poden tornar a repetir durant la jornada d'avui i demà són els valors més alts des de l'any 1994.

Davant aquests valors extrems, el Servei Meteorològic ha emès per aquest dilluns i dimarts un avís per risc de calor amb un perill màxim de 6 graus sobre 6. A les dotze d'aquest migdia, a Vilanova de Meià i a Tàrrega ja freguen els 36 graus, a Castellbisbal ronden els 35 graus i a Santa Coloma de Farners tenen a aquesta hora 34,5 graus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema