El dilluns 30 de juny s'iniciarà el 1r Campus d'Emprenedoria de Figueres que es durà a terme al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer. La iniciativa és gratuïta i està impulsada per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres i el Fòrum Imagina.

El curs està adreçat a joves d'entre 16 i 23 anys i l'objectiu dels organitzadors passa per donar conèixer el concepte d'emprenedoria a tots els assistents i, a partir d'aquí, informar sobre com es pot aplicar a qualsevol àmbit professional del mercat laboral.

Entre altres capacitacions que s'impartiran hi ha les de parlar en públic, treballar en equip, tècniques de negociació i de venda, lideratge o com fer entrevistes de feina. La formació s'allargarà fins a l'11 de juliol i s'impartirà, cada dia, de les 09:30 a les 13:30 hores.

Tothom que estigui interessat a rebre informació o inscriure's al 1r Campus d'Emprenedoria es pot adreçar al telèfon 972 501 648 o als correus electrònics promocioeconomica@figueres.org o info@forumimagina.com.