Servei Meteorol˛gic de Catalunya

Variabilitat meteorol˛gica pels pr˛xims dies de Setmana Santa

L'ambient es mantindrÓ suau tots els dies, per˛ a partir de dilluns s'iniciarÓ una baixada de les temperatures

28.03.2013 | 16:45

El pas d'algunes pertorbacions, en general poc actives, donaran lloc a una variabilitat meteorol˛gica al llarg dels propers dies de Setmana Santa, segons ha indicat el Servei Meteorol˛gic de Catalunya. L'ambient es mantindrÓ suau tots els dies amb lleugers alts i baixos de la temperatura, per˛ a partir de dilluns s'iniciarÓ una davallada tŔrmica. Dilluns de Pasqua arribarÓ una nova pertorbaciˇ que farÓ augmentar la nuvolositat en general i la possibilitat de precipitacions a qualsevol punt, tot i que s'anirien restringint la meitat nord del paÝs amb el pas de les hores.

La resta d'aquest dijous Sant es preveu poc ennuvolat, tot i que a la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i meitat est que deixaran alguns xÓfecs que localment podrien anar acompanyats de tempesta. La cota de neu rondarÓ els 2.000 metres. Divendres Sant estarÓ entre mig i molt ennuvolat, i la nuvolositat mÚs compacta es concentrarÓ a la meitat oest i al terš nord.

En aquests sectors podran caure algunes precipitacions a´llades i poc abundants, amb una cota de neu que es mantindrÓ al voltant dels 2.000 metres. Dissabte i diumenge dominarÓ el sol en general, amb el creixement de nuvolades de tarda al Pirineu i al quadrant nord-est, on es preveuen alguns ruixats localment acompanyats de tempesta, especialment dissabte. La cota de neu caurÓ fins als 1.600 metres.

Dilluns de Pasqua arribarÓ una nova pertorbaciˇ que farÓ augmentar la nuvolositat en general i la possibilitat de precipitacions a qualsevol punt, tot i que s'anirien restringint la meitat nord del paÝs amb el pas de les hores.

L'ambient es mantindrÓ suau tots els dies amb lleugers alts i baixos de la temperatura, tot i que a partir de dilluns s'iniciarÓ una davallada tŔrmica.

Enllašos recomanats: Premis cinema