La pluja d'aquest dimecres al matí ha complicat força la circulació a diverses vies catalanes. Els despreniments a Vallfogona de Balaguer i Sant Hilari Sacalm ha obligat a tallar la N-260 i un carril de la C-25 respectivament, mentre que les inundacions i els bassals han fet tallar la circulació a la BV-2112 a Sant Pere de Ribes, la C-31B a Salou, la C-31B a Tarragona i la TV-3301 a Bot. L'afectació per neu ha estat més menor, i només la BV-4024 a Guardiola de Berguedà, on la calçada s'ha tallat des del Refugi fins a Coll de Pal, i les cadenes són imprescindibles a la C-28 entre Salardú i el Port de la Bonaigua.

A l'Alt Empordà plou amb insistència des de la nit i el temporal de llevant es deixa notar a la costa. Cal extremar les precaucions a la xarxa viària a causa de la barreja d'aigua i algunes ràfegues de fort vent.

A l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès, un accident ha tallat un carril en sentit nord que ha provocat 10 quilòmetres de retencions, mentre que també, un accident amb un ferit lleu a la C-17 a Mollet del Vallès, ha provocat algunes retencions a la via.