El Departament d'Empresa i Ocupació ha nomenat l'alcalde de Borrassà Ferran Roquer i Padrosa com a nou director dels Serveis Territorials del Departament a Girona. Roquer és llicenciat en Direcció i Administració d´Empreses i diplomat en Ciències Econòmiques (Universitat de Girona). És tècnic tributari, professor associat del Departament de Dret públic, a l'àrea de Dret Financer, de l´UdG i professor d´ensenyament secundari en l´especialitat d´economia. És formador de formadors en cursos organitzats pel Departament d´Ensenyament i per l´Institut de Ciències de l´Educació de l´UdG. A més, ha estat professor de diversos programes de transició al treball a Figueres.

Alcalde de Borrassà des del 2003, ha estat conseller de Turisme, Esports i Joventut del Consell Comarcal de l´Alt Empordà. En el Consell va impulsar la Taula de Formació i Treball i també Itinerànnia, una xarxa de senders de qualitat entre les comarques de l´Alt Empordà, Garrotxa i Ripollès, l´Associació Alt Empordà Turisme i la Marca de Garantia "Producte de l´Empordà", entre moltes altres. Ha estat president de l´Associació Alt Empordà Turisme, de la marca de garantia "Producte de l´Empordà" i conseller del Consell d´administració del Patronat Turisme Costa Brava Girona.

Ferran Roquer, que ha estat des del febrer de 2011 i fins ara director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, s´ha incorporat avui mateix i ja s'ha reunit amb el personal dels Serveis Territorials i també amb el delegat del Govern, Eudald Casadesús, i el director de Serveis del Departament, Josep Anton Mundó.