Aquesta acció es farà amb de patrulles mixtes a peu que tenen com a objectiu dissuadir de la comissió de possibles delictes en unes dates en què s´intensifica la presència de compradors.

Aquest és un dels temes que s´ha tractat aquest dijous en la Junta Local de Seguretat, que reuneix trimestralment a representants de tots els cossos de seguretat –Policia Local, Mossos d´Esquadra i Guàrdia Civil-, dels Bombers de la Generalitat i de l´Ajuntament. S´ha valorat molt positivament el patrullatge conjunt d´agents de Policia Local i Mossos, que es va engegar l´any passat com a prova pilot al nostre municipi. Des de principis d´any s´han fet cap a un miler de patrulles mixtes, que permeten optimitzar al màxim els recursos policials.

"Constatem un molt bon ambient entre els dos cossos de seguretat i especialment la coordinació existent, que facilita molt la feina", remarca l´Inspector en Cap de la Policia Local, Ramon Pérez, el qual també destaca l´agraïment a tots els agents que hi estan participant "pel seu esforç i implicació".

El regidor de Governació, Joan Martínez, posa de relleu que tots els cossos coincideixen en remarcar que a l´Escala es mantenen unes dades raonablement bones pel que fa als aspectes de seguretat. "Sempre hi ha temes puntuals en què cal continuar treballant, com pot ser evitar els excessos de velocitat en alguns punts, cosa que es vol fer amb controls de volocitat i no amb més esquenes d´ase i tenint clar que no es volen perseguir petits excessos, sinó dissuadir la conducció realment imprudent", argumenta Martínez.