La Policia Nacional ha obert una acta administrativa, que pot comportar una sanció de fins a 750 euros, a un jove que va acudir a una comissaria a renovar la seva carta d'identitat, portant a sobre una motxilla en què ocultava 90 grams de marihuana, que li van ser decomissats.

Segons han informat a Efe fonts policials, el jove, F.D., d'uns 30 anys d'edat i nacionalitat italiana, va acudir dilluns passat 24 d'octubre a l'oficina d'expedició de documentació de ciutadans comunitaris de la comissaria de La Verneda de Barcelona, per renovar la seva carta d'identitat.

Un agent li va registrar la motxilla i, gràcies a l'olor, va descobrir que al fons hi havia ocultes dues bosses de plàstic transparent tancades hermèticament en les quals el noi portava uns 90 grams de marihuana, que li van ser decomissats.

Els agents van portar al jove a comissaria, on el van identificar i li van obrir una acta administrativa per una infracció de la llei de Seguretat Ciutadana, per tinença prohibida de substàncies estupefaents, cosa que li pot acabar comportant una sanció de fins a 750 euros.