Quan, ahir, Premià de Mar es recuperava de la tragèdia ocorreguda diumenge a causa d'una exposició de gas en un pis de la Gran Via d'aquell municipi del Maresme, que va deixar un tràgic balanç d'una persona morta i quinze de ferides, va transcendir que els Mossos d'Esquadra no descarten tampoc la hipòtesi que es tractés d'una deflagració provocada, segons va informar TV3.

La virulència de l'explosió va afectar sensiblement l'estructura del bloc d'habitatges i, tot i que la nit de diumenge a dilluns només dos veïns van haver de ser reallotjats en un alberg del Masnou, es preveu que siguin molts més els que necessitin una nova llar, almenys de manera provisional.

Minut de silenci

De moment, els damnificats van començar a recollir, ahir, les seves pertinences del bloc sinistrat acompanyats en tot moment pels Bombers, mentre que en paral·lel es continuen investigant les causes del sinistre i s'avalua l'estat de l'edifici. L'alcalde, Miquel Buch, va reconèixer que encara no està clar si l'edifici es podrà mantenir dempeus i fa una crida a la calma fins que els tècnics no en facin un estudi més acurat. Convocat per l'Ajuntament, ahir va tenir lloc un minut de silenci; els veïns van voler donar suport, així, a les víctimes.