Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres serà una de les seus del Mobile Week Catalunya 2022 per apropar la tecnologia als ciutadans

Tindrà lloc del 25 al 28 de maig amb conferències i tallers destinats a empreses, joves i infants

Figueres serà una de les seus del Mobile Week Catalunya 2022 per apropar la tecnologia als ciutadansEmpordà

Figueres serà, un any més, una de les seus del Mobile Week Catalunya. Durant quatre dies, del 25 al 28 de maig, la capital de l'Alt Empordà acollirà xerrades, conferències i tallers destinats a tota la ciutadania.

L'objectiu és apropar la tecnologia als ciutadans. Els temes que es tractaran durant aquests dies són canvis digitals en les empreses, recursos tecnològics per a la gent, noves formes de fer gastronomia, els vehicles autònoms o com afrontar l'addicció a les xarxes, entre altres.

També tindrà lloc un Family Day, un esdeveniment familiar relacionat amb el món tecnològic on tota la família podrà gaudir de tallers i activitats (taller infantil per construir cotxes autopropulsats, taller de robòtica, minecraft com a eina educativa i taller stop-motion).

També està destinat a emprenedors, Pimes i autònoms. Joves empresaris locals, autònoms i empreses podran assistir a tallers i xerrades sobre ciberseguretat, digitalització, e-commerce i posicionament de marca a internet. El Centre d'Innovació Empresarial Ferran Sunyer també acollirà activitats.

La participació de Figueres a la Mobile Week Catalunya s'emmarca en la voluntat del govern municipal de generar oportunitats en el creixent sector TIC i promoure i potenciar les empreses tecnològiques com ara la creació d'un hub tecnològic. 

Prem per veure més contingut per a tu