Segueix-nos a les xarxes socials:

Whatsapp cau a diverses parts del món i no permet enviar fotos, vídeos ni àudios

Propietat de Facebook, té més de 1.500 milions d'usuaris i és l'aplicació de missatgeria instantània més utilitzada arreu del món.

Whatsapp cau a diverses parts del món i no permet enviar fotos, vídeos ni àudiosEMPORDA.INFO

L'aplicació de missatgeria instantània Whatsapp ha registrat aquest diumenge un problema a nivell global i no permet els usuaris enviar fotos, vídeos o àudios.

La pàgina web Down Detector, que monitoriza les incidències en les principals aplicacions i serveis informàtics, ha detectat errors en el servei de Whatsapp en diversos punts d'Europa, Amèrica del Sud i Àsia.

No obstant això, la incidència, que ha començat tocades les 12.00 hores d'aquest diumenge, sí permet als usuaris enviar i rebre missatges de text.

WhatsApp, propietat de Facebook, té més de 1.500 milions d'usuaris i és l'aplicació de missatgeria instantània més utilitzada arreu del món. A Espanya es comptabilitzen 25 milions d'usuaris.

El passat mes de novembre Facebook, WhatsApp i Instagram van registrar una caiguda a nivell global que, no obstant això, no va afectar gaire Espanya. Al juliol del 2019 un error massiu de les tres plataformes va afectar els usuaris espanyols.

Prem per veure més contingut per a tu