Segueix-nos a les xarxes socials:

WhatsApp ja treballa en permetre pagaments entre usuaris

La plataforma provarà primer el servei a l'Índia, encara que es desconeix si després s'estendrà

WhatsApp ja treballa en permetre pagaments entre usuaris

L'aplicació de missatgeria WhatsApp llançarà un sistema pagaments que permetrà fer transferències entre els usuaris del servei, una funció que només estaria disponible a l'Índia i que es materialitzaria en un termini d'uns sis mesos.

WhatsApp hauria triat l'Índia per provar el servei a causa de la gran quantitat d'usuaris de l'aplicació al país --uns 200 milions, segons Brian Acton, fundador de la companyia-- i per l'auge dels sistemes de pagament a través del mòbil com a conseqüència de la desmonetització --reducció dels diners físic-- empresa recentment pel Govern indi.

La 'app' que pertany a Facebook ja hauria arribat a un acord per utilitzar Unified Payments Interface (UPI), el sistema de pagaments gestionat per la Corporació Nacional de Pagaments de l'Índia i avalat pel Banc Central del país. Aquest sistema permet els pagaments 'peer to peer', de manera que es dedica a transferències de diners entre persones en lloc de a compres, segons ha anunciat aquest dimarts el portal indi The Ken.

La possibilitat de llançar una plataforma de pagament ja va ser avançada per Acton durant un viatge realitzat a l'Índia en el mes de febrer. De moment, el servei encara s'estaria desenvolupant i arribaria als usuaris en aproximadament sis mesos, tot i que encara no es coneixen plans per expandir a la resta de països en els quals opera WhatsApp.

Prem per veure més contingut per a tu