Segueix-nos a les xarxes socials:

Ingressa a presó l’autor de l’incendi en un solar de la zona oest de Figueres

Els fets es van produir el passat 20 d'agost

Ingressa a presó l’autor de l’incendi en un solar de la zona oest de FigueresAJUNTAMENT DE FIGUERES

A les 14 h del passat dia 20 d'agost es va originar un incendi en un solar situat entre els carrers Ramon i Cajal, Jordi Cuffi Casellas i Ramon Mandri de Figueres, que va requerir la intervenció de dotacions de bombers. Les característiques del foc van fer sospitar a la Guàrdia Urbana que podia haver estat provocat, motiu pel qual es van consultar les imatges del sistema de videovigilància, que van mostrar com una persona s’acostava al marge del solar i que després d’intentar-ho en dues ocasions amb un encenedor li acabava calant foc.

Gràcies a aquesta imatges la Guàrdia Urbana va poder identificar al suposat autor dels fets, procedint a la detenció de qui ha resultat ser ACF de 57 anys i resident a Figueres. No es descarta la seva participació en 3 incendis més ocorreguts en el sector durant la setmana.

El detingut, que va ser lliurat als Mossos d’Esquadra, va passar ahir a disposició judicial que va decretar el seu ingrés a presó.

L'alcalde de Figueres Jordi Masquef ha manifestat a través del seu Twitter que «A Figueres no tot s’hi val, i en una situació com la que patim de risc extrem d’incendis no podem permetre que algú es dediqui a provocar-ne a la ciutat».

Prem per veure més contingut per a tu