Segueix-nos a les xarxes socials:

Els ciberdelinqüents de l'Hospital Clínic asseguren que han publicat més dades confidencials a través d'un nou sistema

RansomHouse hauria ofert 4 gigabytes d'informació i detalls sobre com fer la descàrrega de manera segura

Els ciberdelinqüents de l'Hospital Clínic asseguren que han publicat més dades confidencials a través d'un nou sistemaNorma Vidal

RansomHouse, els ciberdelinqüents que van piratejar els sistemes de l'Hospital Clínic, han assegurat que han publicat més dades confidencials. Segons han informat en un grup de Telegram i s'ha difós a Twitter a través de diversos usuaris, han ideat un nou sistema, amb un enllaç Torrent que permet descarregar tota la informació. A més, faciliten detalls per realitzar la baixada de manera anònima i segura, per no deixar rastre. Els ciberatacants haurien publicat fins a 4 gigabytes d'informació, segons ha publicat a les xarxes un membre del grup de Telegram. Aquesta nova filtració arriba dies després que els Mossos bloquegessin la web dels ciberdelinqüents, el 4 d'abril.

El Clínic va patir un ciberatac el 5 de març per part de RansomHouse. Els ciberdelinqüents van demanar un rescat de 4,5 milions de dòlars a l'hospital per alliberar les dades, en total 4,4 terabytes. El 30 de març el grup de hackers va publicar part de les dades robades a la 'dark web', que oferien de manera gratuïta.

Prem per veure més contingut per a tu