Segueix-nos a les xarxes socials:

Mirall trencat

Sònia Pau

No ets ningú per opinar sobre el vestit d’una dona

"Tu tampoc no ets ningú per dir-li a qui et recorda per com va vestida. Calla. Segurament la teva opinió li importa un rave. O menys. Si vol saber-la, ja te la demanarà. Per molt que et pensis que ets qui sap què, tu, en realitat, no ets ningú"

Saps una cosa? Tu no ets ningú per opinar sobre com va vestida una dona. Ni ets ningú per dir-li si et sembla bé o malament el seu escot. Ni per opinar sobre el seu cos. Ni per dir-li si tens la sensació que s’ha engreixat o aprimat, i que està millor o pitjor amb uns quilos de més o de menys. Tu no ets ningú. Ho entens?

Tu tampoc no ets ningú per dir-li a qui et recorda per com va vestida. Calla. Segurament la teva opinió li importa un rave. O menys. Si vol saber-la, ja te la demanarà. Per molt que et pensis que ets qui sap què, tu, en realitat, no ets ningú.

No ets i no seràs ningú per molts càrrecs que et donin. Per molt de cognom, finques i construccions, tampoc. Per molt que et creguis un valent amb comentaris i insults masclistes i misògins; per molta gent que sempre et rigui les gracietes, que en realitat no fan cap gràcia, i per molt que et facin la gara-gara per ser fill, nebot o cosí de qui ets... no ets ningú.

I vosaltres, tots i totes les que li feu creure que és algú, en realitat li feu més mal que bé. I si li heu donat poder, encara pitjor.

El masclisme, l’homofòbia, la xenofòbia i el racisme no es discuteixen, sinó que es combaten. L’Empordà i, sobretot, el cap de Creus, són massa bonics per embrutir-los amb segons quins comentaris i quines actituds. Prou comentaris miserables i actituds lamentables de tu, que no ets ningú, i de tothom que és com tu.

Prem per veure més contingut per a tu