Segueix-nos a les xarxes socials:

Antena 3

Pablo Motos incomoda a Shakira amb les seves preguntes sobre Piqué

La cantant va acudir a 'El Hormiguero' a presentar el seu disc i el presentador es va centrar en la seva relació personal

Feia més de vuit anys que Shakira no visitava el plató de ‘El Hormiguero’, així que l'expectació era màxima.

Pablo va presentar a la colombiana com a tots els seus convidats però en començar a fer la seva entrevista es va poder veure que Shakira no es trobava gens còmoda amb les preguntes personals que el presentador li feia una vegada i una altra.

Amb l'excusa de la lletra de ‘Me enamoré’, Pablo va començar a preguntar-li sobre Piqué. “És veritat que ell et va fer una promesa a Sud-àfrica?”, va preguntar. “Em va dir 'guanyaré per poder veure't en la final”, va contestar fredament Shakira.

“Sé que portaves un sostenidor a ratlles quan el vas conèixer”, va insistir. “No explicaré més que el que surt en la cançó, la resta és secret d'estat”, li va aclarir la cantant.

Ella havia anat a presentar el seu últim disc, ‘El Dorado’ i ell va intentar treure suc a una de les relacions que més han donat de parlar en els últims anys.

Després de la primera pausa del programa, el programa va prendre un gir nou i Shakira es va mostrar més amable i predisposada a entrar en els jocs que Motos li proposava.

Prem per veure més contingut per a tu