Segueix-nos a les xarxes socials:

Daryl havia de ser homosexual a l'inici de 'The Walking Dead'

Norman Reedus es va mostrar d'acord amb el gir en la vida del 'motorista i va acceptar la proposta

Daryl havia de ser homosexual a l'inici de 'The Walking Dead'AMC

Daryl Dixon és un dels personatges més estimats, si no el favorit, dels seguidors de 'The Walking Dead'. L'absència del personatge en els còmics permet fantasiejar a fans i showrunners amb la vida del motorista. La idea inicial era que Daryl fos gai.

Així ho ha confirmat Norman Reedus en una entrevista a The Mirror durant l'EuroTour de la sèrie. Frank Darabont, productor de 'The Walking Dead,' va proposar a l'actor que el seu personatge fos homosexual. "Hi va haver un temps en la sèrie en què Fran volia que fos gai. Ell es va referir a això com 'presó gai', però no sé què volia dir", confessava Reedus al medi.

L'actor es va mostrar conforme amb aquest gir en la vida del motorista i va acceptar la proposta que li va fer Darabont. "Penso que seria al·lucinant. Sí, A qui li importa? És un tipus dolent, i passa a ser gai", va afirmar en l'entrevista.

Tot i que els gustos de Daryl mai han estat revelats, els fans de la ficció d'AMC pensen que el motorista podria tenir una relació amb Carol. No obstant això, i amb aquestes revelacions, els seguidors de 'The Walking Dead' veuen, en Jesús (Tom Payne) la parella perfecta per Daryl.

Mentre els showrunners decideixen si s'adapten alguna de les teories fans a la ficció, la setena temporada continua amb l'objectiu de derrotar a Negan. Després d'una primera meitat grisa, depressiva i irregular, Rick i els seus tornen a unir-se per buscar suports en la seva rebel·lió contra el carismàtic malvat.

El letal retorn de Carol a El Regne, els "nous millors amics" de Rick i el destí de Daryl són algunes de les incògnites que continuen en l'aire mentre altres decideixen fer la guerra pel seu compte en una secreta i suïcida missió per matar Negan.

Prem per veure més contingut per a tu