Segueix-nos a les xarxes socials:

TV3

Màxima rivalitat a la semifinal de l''Oh Happy Day'

Demà, a les 21.55, Jarks, Quartet Mèlt, Cóctel i Giovinetto lluitaran per arribar a la final del programa.

Màxima rivalitat a la semifinal de l''Oh Happy Day'CCMA.CAT

Aquest dissabte és la gran nit de la semifinal de l''Oh Happy Day', on els quatre cors que segueixen en concurs saben que un d'ells es quedarà a les portes de la final.

Els Jarks tindran una nit intensa: obriran el programa amb 'Under pressure' i hauran de cantar dues cançons més, ja que aquesta vegada no són immunes. El Quartet Mèlt, que no han estat mai nominats, saben que el jurat espera molt d'ells i hauran de combinar el virtuosisme amb una presència escènica més dinàmica. Giovinetto, que són patidors de mena, tornaran a posar-se a prova amb dues cançons fora de la seva zona de confort. I Còctel, el grup repescat la setmana passada, haurà de demostrar que estan a l'alçada de la resta de cors que porten més rodatge dins del concurs.

Pel que fa a les activitats que els cors han fet durant la setmana, es veurà com els Còctel s'han entrenat amb un crac de la boxa, si els Giovinetto tenen aptituds per a la natació sincronitzada i el Quartet Mèlt per a l'esgrima. I els Jarks visitaran els actors de l'obra de teatre 'Absurds i singulars', on es trobaran amb un personatge que veuen cada dissabte a la nit.

Després de la primera ronda de cançons dels quatre cors, el jurat, format per Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès, anunciarà quin dels concursants passa directament a la final. Quan acabi la segona ronda, el jurat dirà quins són els altres dos finalistes i, per tant, quin cor queda eliminat.

Tots aquells que vulguin tornar a veure el programa ho podran fer diumenge a les 11.15 a TV3.

Prem per veure més contingut per a tu