Segueix-nos a les xarxes socials:

Visites guiades per compartir en familia a la Capital comtal

De manera individual o en grup, podreu descobrir els secrets castellonins

Visites guiades per compartir en famíliaTurisme Castelló

5

Si voleu conèixer Castelló d’Empúries i la seva història, l’àrea de Turisme, amb la complicitat d’empreses especialitzades, us ofereix la possibilitat de concertar visites guiades que us permetran descobrir la bellesa i els secrets dels seus espais i racons més emblemàtics.

Si voleu fer una visita guiada a títol individual, en parella o en família, cada dissabte, a partir de les 11 hores del matí, té lloc la sortida anomenada Castelló d’Empúries, capital comtal. La ruta transita pel centre històric i és imprescindible fer una reserva prèvia. Els diumenges, a les 12 del migdia, l’Ecomuseu Farinera us convida a enfarinar-vos i fer un tastet mentre coneixeu a fons la història d’un edifici industrial que encara conserva la maquinària de l’època.

Per als grups, Castelló d’Empúries té a punt diverses opcions que permeten fer una visita panoràmica als principals indrets de la vila amb possibilitat d’afegir-hi l’accés als tres museus de la localitat: la Cúria Presó, la col·lecció de la Basílica de Santa Maria i l’Ecomuseu Farinera. Aquestes rutes poden durar entre una i dues hores, segons el contingut acordat.

En tots els casos, la visita està dirigida per guies professionals que coneixen bé el territori i la seva història. Des de les oficines de Turisme també podeu rebre informació per a organitzar-vos la vostra pròpia visita. El Parc Natural dels Aiguamolls té el seu centre d’informació al Cortalet, des d’on podreu resseguir les diferents rutes entre observatoris.

Prem per veure més contingut per a tu