Segueix-nos a les xarxes socials:

El restaurant de l’Hotel Aires de l’Empordà us proposa una atractiva cuina de proximitat

L’establiment està situat a Vilacolum, en una masia completament restaurada del segle XVIII, que ha conservat tots els trets característics d’un entorn rural ideal per a desconnectar i gaudir de la gastronomia

El restaurant de l’Hotel Aires de l’Empordà us proposa una atractiva cuina de proximitatHOTEL AIRES DE L'EMPORDÀ

Una llinda de pedra datada del 1798 ens situa en una de les masies de referència del nucli de Vilacolum, a tocar la C-31. En ella hi trobarem l’Hotel Aires de l’Empordà amb un restaurant que ens ofereix una excel·lent cuina de proximitat oberta a tothom.

Els menjadors del restaurant són acollidors i espaiosos |

L’establiment, de quatre estrelles, preserva tot l’encant d’una propietat rústica del segle XVIII, completament restaurada i que ens permet gaudir de la seva estructura arquitectònica de volta catalana i pedra vista.

La ubicació de l'establiment és estratègica

El restaurant disposa de diversos menjadors que tenen en la lluminositat i el bon gust decoratiu una de les seves targetes de presentació. La principal és la gastronomia, pensada per a satisfer els clients amb plats ben elaborats amb productes de primera qualitat.

Vista aèria de l’Hotel Aires de l’Empordà de Vilacolum |

El menú diari val 26 euros (35 els caps de setmana i festius). La carta és variada, amb una proposta especial de paelles per emportar, i està acompanyada per un assortit celler de vins. En aquesta època, el restaurant és obert de dimecres a diumenge en horaris de migdia i nit. Per quan el temps acompanya, disposa de diverses terrasses exteriors ideals per a prendre alguna cosa o menjar a l’aire lliure. També és destacable el seu esmorzar en format de bufet lliure per als hostes de l’hotel, molt ben valorat per tots els qui fins ara han pogut tastar-lo.

L’establiment té pàrquing propi gratuït, wifi a tot el recinte i pot organitzar àpats de grup reduït per a famílies, amics o empreses.

La visita a l’Hotel Aires de l’Empordà fa honor al seu nom i ens permet desconnectar de la vida quotidiana amb unes instal·lacions de primer nivell absolutament recomanables per a passar-hi uns dies de descans o com a epicentre de sortides i excursions per la comarca. Es troba a pocs minuts de la badia de Roses i de Figueres.

L’Hotel té catorze habitacions amb balcons i terrasses exteriors, una de les quals és una suite amb dues cambres, i una piscina de somni.

Hotel Aires de l'Empordà

Adreça: carrer Besalú, 28. Vilacolum (Torroella de Fluvià)

Telèfon: 972 520 671

Web:www.hotelairesdelemporda.com

Prem per veure més contingut per a tu