Segueix-nos a les xarxes socials:

El Mas Cucut suma 50 anys de gastronomia tradicional empordanesa

El Mas Cucut suma 50 anys de gastronomia tradicional empordanesa

Aquest 2021, el Restaurant Mas Cucut de Queixàs ha celebrat cinquanta anys d’història, cinquanta anys de cuina tradicional transmesa de pares a fills. Tot va començar amb la idea d’en Joan Planas d’obrir un restaurant de cuina de muntanya a Queixàs, un petit nucli del municipi de Cabanelles, el lloc on vivia i també va néixer. Havia treballat, ja de ben jove, primer a Cadaqués i, després, a Figueres. Eren els inicis del turisme estranger a la Costa Brava.

La idea va anar prenent forma i, finalment, ell i la seva dona Paquita Montcanut, van obrir les portes del nou establiment el 2 de juliol del 1971. De seguida es van fer un nom, gràcies a la cuina tradicional i les bones carns a la brasa que servien. Durant aquests anys, el Mas Cucut ha estat un lloc per a celebracions de tota mena a l’Alt Empordà i, també al pla de l’Estany i la Garrotxa.

El restaurant és reconegut per la seva bona cuina tradicional en un entorn agradable i ben comunicat

El 2005 es va reformar per complet el restaurant i en Jordi i en Jaume, fills d’en Joan i la Paquita, van agafar les regnes del negoci, amb ganes de mantenir el llegat i la idea inicial de la primera generació. Continuen oferint el mateix tipus de cuina que els pares, actualitzada i posada al dia, amb bons productes de mercat i les millors carns de la zona.

«Us volem desitjar unes bones festes a tots els nostres clients i amics. Que tingueu un Bon Nadal i que l’Any Nou, que és punt d’arribar, ens porti la normalitat que tots estem esperant. Tenim tota la informació per als sopars de Nadal de les empreses i el menú de Cap d’Any a la nostra pàgina web, mascucut.com, i a Intagram, @mascucut. Bones Festes i salut!», diu la família Planas Moncanut tot esperant retrobar-vos a taula.

RESTAURANT MAS CUCUT

ADREÇA: carretera de Besalú, km 53, de Queixàs (Cabanelles)

TELÈFON: 972 565 205

WEB:www.mascucut.com

Prem per veure més contingut per a tu