Tan sols hores després de que aparagués la notícia que ja està en marxa una nova pel·lícula de la saga «Cazafantasmas» dirigida per Jason Reitman, fill del director de les dues primeres pel·lícules, Sony ha llançat el primer teaser del film que serà seqüela directa de les dues pel·lícules dels vuitanta.

Un primer avançament que està protagonitzat per Ecto-1, el cotxe dels «cazafantasmas» originals, que apareix guardat en un garatge... però que sembla que aviat tornarà a la carretera per captura hectoplasmas. A més, el breu avançament anuncia que el llançament de la nova pel·lícula de la popular franquícia arribarà als cinemes l'estiu del 2020.

Reitman, que es defineix a si mateix com "el primer gran fan de Cazafantasmas", des que al costat del seu pare va visitar el set quan tenia sis anys, ha subratllat que la seva pel·lícula "no és un reboot" i no refarà la saga. "El que va passar en els 80, es queda en els 80, això transcorre en l'actualitat", ha assenyalat el cineasta en declaracions a CW en les que diu que vol fer "una pel·lícula per a altres fans".

"Vull que la pel·lícula s'obri com un regal. Tenim moltes i meravelloses sorpreses, a més de nous personatges que coneixerà el públic", ha avançat el director d'un film que continuarà amb la història de la saga però en el que encara no està confirmada la presència de cap dels protagonista originals Bill Murray, Ernie Hudson o Dan Aykroyd, ja que Harold Ramis va morir el 24 de febrer de al 2014.

El que sí sembla confirmat és que no donarà continuïtat al reboot femení de «Cazafantasmas» estrenat el 2016 i que estava protagonitzat per Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones i Cecily Strong i dirigit per Paul Feig.