La nova pel·lícula de la directora Mar Targarona arriba aquesta setmana als cinemes 'Secuestro', un film que narra la història de Patricia de Lucas (Blanca Portillo), una prestigiosa advocada i mare de Víctor (Marc Domenech), que veu com la seva vida es converteix en un malson quan el seu fill desapareix de l'escola sense deixar rastre.

Hores més tard el nen reapareix i troben el suposat culpable, però la falta de proves provocarà que quedi en llibertat. Serà llavors quan Patricia decideixi prendre's la justícia de la seva banda. La tercera pel·lícula de la nova saga de Star Treck, 'Star Treck: Más allá', i el 'remake' 'Peter y el Dragón' per al públic infantil completen la cartellera cinematogràfica de la setmana.

'Secuestro'

La directora Mar Targarona estrena aquesta setmana la seva nova pel·lícula, 'Secuestro', un film protagonitzat per Blanca Portillo, que es posa a la pell d'una mare i prestigiosa advocada, Patricia de Lucas, que veu com la seva vida es converteix en un malson quan el seu fill Víctor (Marc Domenech), desapareix de l'escola sense deixar cap rastre.

Hores més tard el nen reapareix ferit assegurant que l'han intentat segrestar però que ha aconseguit escapar-se. La policia troba un aparent responsable. No obstant això, no hi ha prou proves i l'acusat és posat en llibertat. Espantada pel que li pugui passar al seu fill, Patricia decideix prendre's la justícia per la seva pròpia mà. La situació, però, se li escaparà de les mans. El repartiment el completen José Coronado i Antonio Dechent.

La pel·lícula està escrita per Oriol Paulo ('El cuerpo' o 'Los ojos de Julia') i està produïda per Rodar y Rodar Cine amb la col·laboració de TV3 i TVC. La producció compta, a més, amb la fotografia de Sergi Bartroli ('Barcelona, la rosa de foc'), la direcció artística de Rosa Ros ('Entre vivir y soñar' i 'El habitante incierto'), el vestuari d'Anna Güell ('Una pistola en cada mano' i 'Rastres de sàndal) i la música de Marc Vaillo ('Los inocentes' i 'Carne de neón').

'La estación de las mujeres'

Ujhaas és un poble rural de l’Índia on quatre dones decideixen fugir de la submissió i infelicitat que regeixen les tradicions. Emprenen un viatge cap a la llibertat, deixant enrere la violència i la misogínia.

'Nunca apagues la luz'

Òpera prima de David. F Sandberg basada en un dels seus exitosos curtmetratges virals ('Lights Out'), narra la historia de Rebecca (Teresa Palmer), una noia convençuda que havia deixat enrere les pors de la seva infantesa.

Quan el seu germà petit, Martin, sembla experimentar les mateixes pors i els successos que van posar a provar a Rebecca, els seus temors tornen a aflorar. Un espantós ésser que només apareix a la nit amenaça la seva seguretat.

'Star Treck: Más allá'

La tercera pel·lícula de la nova saga de Star Treck, 'Star Treck: Más allá', col·loca l'USS Enterprise de nou en una nova missió per assegurar el benestar de la Terra i la resta de planetes aliats. Aquesta tranquil·litat no durarà, ja que un misteriós enemic, Krall (Idris Elba), pertinent a una raça alienígena avançada i opositor dels planetes de la Federació, amenaçarà la pau.

A tot plegat, la tripulació haurà de trobar la manera de tornar a la Terra i preservar l'harmonia entre les espècies. La cinta compta amb la interpretació de Chris Pine, Zachary Quinto, Idris Elba i Anton Yelchin, actor que va morir amb 27 anys el passat mes de juny.

'Peter y el Dragón'

Disney firma el 'remake' de ‘Pedro y el dragón Elliot’ (1977), 'Peter y el Dragón'. La pel·lícula narra la història d’amistat entre un nen orfe i un drac. Peter (Oakes Fegley) és un nen que ha crescut sol al bosc durant sis anys, sense cap tipus de relació amb altres persones. El seu millor amic és un drac gegant. El director David Lowery ha comptat, entre d’altres, amb la veu de Robert Redfort per a un dels seus personatges.