Arriba al Festival de Peralada Luz Casal i la sensibilitat del seu darrer treball discogràfic 'Almas gemelas'. El concert d'aquest divendres, 7 d'agost, serà la primera vegada que la cantant gallega actuarà a l'Auditori del Parc del Castell

Serà una ocasió perfecte per la presentació a l'Empordà, del primer treball inèdit de Luz Casal, en sis anys. Arriba precedida de grans èxits durant la seva gira mundial que l'ha portat a països com Turquia, Mèxic, França, Marroc, Grècia, Portugal, Suïssa o Xina. Produït per Javier Monforte i la pròpia Luz, 'Almas gemelas' es revela com un treball precís i refinat i amb una diversitat sonora que, en lloc de suposar un obstacle, enriqueix el resultat final. La inconfusible veu de Luz Casal, plena de matisos, enllaça cada tema amb el següent fins a oferir un dels discos més profunds i complexos de la seva prolífica trajectòria.

A l'Auditori del Parc del Castell s'escoltaran cançons amb intimistes sons que no releguen el rock més essencial. Una de les melodies d''Almas gemelas' porta el segell del cèlebre compositor grec Vangelis, autoritat mundial en el rock simfònic. En aquest retorn de Luz Casal als escenaris, la cantant ha col·laborat amb l'escriptora de cançons argentina Claudia Brant, amb el cantautor Pablo Guerrero i amb el lletrista flamenc, Carlos Lencero.

Una nit en la que el públic del Festival de Peralada gaudirà davant de la sensibilitat i l'elegància de la gran dama del pop-rock.