Llibres Low Cost de Figueres presenta aquest dijous a les 20.00 hores el llibre 'Viatges memorables i fotografies instantànies' de l'autora navatenca Roser Raluy. L'acte serà conduït per l'escriptor Quim Ponsa i l'autora, Roser Raluy.

En els darrers dos anys i mig Roser Raluy ha escrit una sèrie de relats que tots junts han esdevingut una mena de memòries en clau de viatge.

L'objectiu final era publicar-lo al arribar als 60 anys i per aconseguir-ho va buscar ajuda a un crowdfunding. L'equip de Verkami ha esdevingut un verdader aliat que ha fet possible que el llibre ara sigui una feliç realitat.

Raluy sempre ha cregut en el viatge com a font de coneixement i aprenentatge, es per això que en aquest llibre, 'Viatges memorables i fotos instantànies', parla d'aquests viatges que han estat importants a la seva vida i també d'aquelles persones o imatges que han quedat per sempre impreses a la seva memòria. "Desitjo, com diu el poeta, que el camí sigui llarg ple d'aventures i de coneixences" assenyala Raluy